Taurac Basic noodverlichtingsarmaturen

Voordelig én veelzijdig: ontdek de Taurac Basic serie

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak

Of het nu gaat om armaturen, galerijverlichting of spotuitvoeringen, Taurac Basic biedt een breed scala aan oplossingen. Met kenmerken zoals 35.000 branduren, eenvoudige montage en jarenlange garantie, is Taurac Basic de ideale keuze voor diverse toepassingen. Geschikt voor o.a. kantoorgebouwen, winkels, zorg- en onderwijsinstellingen.

  • Testknop
  • 3 jaar garantie
  • 35.000 branduren
  • Zeer eenvoudige montage

Kosteneffectieve oplossing

De Taurac Basic serie biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Je krijgt hoogwaardige noodverlichting die voldoet aan alle eisen en normen, tegen een betaalbare prijs. Deze serie is ideaal voor projecten waarbij kwaliteit belangrijk is maar er tegelijkertijd aan het budget gedacht moet worden.

taurac_basic_2024

De meest verkochte artikelen uit deze serie

Bekijk assortiment

Waarom kiezen voor de Taurac Basic serie?

Deze serie voldoet aan de hoogste Europese normen, waaronder NEN-EN 1838:2013, wat betekent dat je voldoet aan de wettelijke vereisten. Dankzij een lange levensduur en eenvoudige installatie, biedt deze serie betrouwbare prestaties zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is.

Taurac_contact

Service en advies

Wij hechten veel waarde aan langdurige klantrelaties en streven naar een hoog serviceniveau. Bij onze accountmanagers kun je terecht voor al je vragen over onze producten en service. Bezoek de contactpagina of ga direct in gesprek via de chatfunctie rechtsonder in je scherm.

ContactVeelgestelde vragen

1. Wat is de levensduur van een Taurac Basic armatuur?
Taurac Basic armaturen gaan gemiddeld 4 jaar mee. Vervanging van het armatuur of alleen het binnenwerk is mogelijk, waarbij de laatste optie voordeliger en milieuvriendelijker is.

2. Wat is het verschil tussen de Taurac Basic en de Taurac Plus lijn?
Taurac Basic heeft een levensduur van 35.000 branduren en een testknop, terwijl Taurac Plus een langere levensduur van 75.000 branduren heeft en automatische zelftestfuncties.

3. Kan de accu van een Taurac Basic armatuur vervangen worden?
Na 4 jaar moet het complete binnenwerk van een Taurac Basic armatuur worden vervangen. Dit binnenwerk bieden wij aan met 3 jaar garantie en is eenvoudig te vervangen via het ‘click and go’ principe.

4. Hoeveel garantie heb ik op een Taurac Basic armatuur?
Taurac Basic armaturen hebben standaard 3 jaar garantie.