Transportsector

Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

RACA Group adviseert bedrijven in de transportsector al ruim 30 jaar. Van communicatiemiddelen zoals headsets tot accu’s voor jouw portofoon. Voor vele vragen op het gebied van communicatiemiddelen heeft RACA een oplossing. Ben je werkzaam als inkoper in de logistieke branche? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor communicatiemiddelen en accu’s? Wij denken graag met je mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Jouw wensen en behoeften staan centraal

Onze jarenlange ervaring, ervaren medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Graag maken wij kennis met jou en jouw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van jouw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Groot assortiment speciaal voor transporteurs

Van headset tot spreeksleutel, van accu's tot laadapparatuur: RACA heeft het in huis. Bij RACA bestel je online jouw communicatiemiddelen voor iedere klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders zoals Motorola, Kenwood en Hytera.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij jouw bestelling snel tegen de beste prijs. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

30 jaar ervaring

Door te luisteren naar de vraag van jou als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Jouw vraag, RACA regelt het!