Accu voor windenergie

Accu voor windenergie

Accu's voor windenergie Raca

Windenergie accu's kopen?

Bent u opzoek naar een speciaal type accu voor een windturbine? Dan bent u bij Raca aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar specialist in accu's en beschikken over een zeer uitgebreid assortiment Windenergie accu's. Heeft u vragen? Bel ons op 0252-227070, mail naar info@raca.nl of maak gebruik van onze chatfunctie.

Raca biedt u een uitgebreid assortiment met accu’s voor windenergie. De accu’s zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals zelfstandige energiesystemen en noodstromen. Ze zijn geschikt voor cyclisch gebruik, maar ook voor stand-by gebruik. De windenergie accu’s van Raca zijn accu’s van de hoogste kwaliteit en geheel onderhoudsvrij!

Bekijk ons aanbod windenergie accu's

Accu's voor windenergie systemen

Windenergie kan op verschillende manieren opgeslagen worden. Windenergie kan opgeslagen worden door elektrolyse, door methaniseren en in accu’s. Met een gebrek aan wind kunnen de windmolens niet draaien en is er te weinig windenergie. De opgeslagen windenergie wordt weer vrijgemaakt door de chemische verandering binnen in de accu. Die verandering kost energie en om de energie vrij te laten komen, laat men het proces de andere kant op verlopen.

Wat maakt deze AGM accu's zo geschikt als accu voor windenergie?

  • Speciaal accu's voor cyclisch gebruik
  • Een lange levensduur
  • Lage zelfontlading
  • Hoge laadstroom
  • Zeer betrouwbare accu's

Accu's geschikt voor windenergie / windturbines

Raca levert u de volgende AGM loodaccu-types geschikt voor windenergie systemen:

Raca levert u de volgende gel accu-types geschikt voor windenergie systemen:

De volgende merken kunt u terug vinden in ons assortiment:

  • Cellpower series: CPG, CPS, CPL, CPH, CPW, CPC, CPX en CPT
  • Multipower met standaard en cyclische accu's
  • Optima BlueTop
  • PBQ met cyclische, hoge stroom, longlife en standaard accu's
  • Panasonic met cyclisch, longlife, longlife hogestroom en standaard accu's

Uw windenergie accu bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte windturbine accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Weet u niet precies welke accu u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.