Accu Kopen? Dat doe je bij de nummer 1 online accushop

Accu Kopen? Dat doe je bij de nummer 1 online accushop

Accu kopen bij Raca

Raca is al ruim 30 jaar uw specialist in accu’s.

Uw accu leverancier

Voor ruim 30 jaar zijn wij leverancier van accu's en op maat gemaakte accupacks. Raca is de accu groothandel voor al uw wensen. Wij bieden u als zakelijke klant een grote diversiteit aan (oplaadbare) accu's. In onze online accushop kunt u diverse soorten accu's bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan:

Vervangende merk accu's

Naast de standaard merk accu's zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk accu's. Deze accu's zijn vervaardigd met dezelfde "performance" cellen als de originele accu. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. De vervangende accu's hebben, net zoals de originele accu's, 12 maanden garantie.

Waarom zou u verder voor een vervangende accu van Raca kiezen? De belangrijkste punten om voor een vervangende accu te kiezen:

  • Dezelfde kwaliteit als originele accu, maar qua prijsstelling zeer voordelig
  • Cellen in de accu zijn identiek aan een originele merkaccu
  • Afmetingen van de behuizing zijn identiek aan een originele merkaccu

Accupack op maat

Raca ontwerpt accupacks op maat. Voor de selectie op maat gemaakte accu's die perfect zijn afgestemd op de specificaties van uw toepassingen, ontvangen wij graag alle relevante informatie die van toepassing is om een juiste aanbieding te maken. De accupacks worden samengesteld aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de toepassing en de beste prestaties levert. Heeft u speciale wensen? U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen om een accupack op maat door ons te laten maken.

Overige accu producten

Bent u op zoek naar een lader voor uw accu? Wij leveren naast losse accu's ook de lader voor verschillende type accu's en accutesters.

Via onze online accushop kunt u ook speciale offertes aanvragen voor grotere besteleenheden accu's.

Uw producten eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte accu's heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Indien u uw producten vandaag voor 15:30 uur bestelt, dan heeft u ze doorgaans de volgende werkdag (mits voorradig) al in huis! Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Gel accu

Gel accu Raca Batteries

AGM accu

AGM accu Raca Batterie

Noodverlichting accu

Noodverlichting accu Raca Batteries

Remote control accu

Remote control accu Raca Batteries

Afvalcontainer accu

Afvalcontainer accu Raca Batterie

Medische accu

Medische accu Raca Batteries

Powertool accu

Powertool accu Raca Batteries

Elektrische deur accu

Elektrische deur accu Raca

Portofoon accu

Portofoon accu Raca Batteries

Warmtebeeldcamera accu

Warmtebeeldcamera accu Raca Batteries

Semafoon / pager accu

Semafoon / pager accu Raca Batteries

Zaklamp accu

Zaklamp accu Raca Batteries

Locker accu / batterijen

Locker accu / batterijen Raca Batteries

DECT telefoon accu

DECT telefoon accu / batterijen Raca Batteries