Nieuw: Leren over Noodverlichting bij Raca Group in Hillegom

Vanaf februari 2023 kunnen professionals in de installatiebranche terecht bij Raca Group om hun kennis verder te ontwikkelen. Op het hoofdkantoor van RACA in Hillegom worden drie opleidingen gefaciliteerd: Noodverlichtingsdeskundige (NVD), Onderhoud en Inspectie Noodverlichting- Vluchtroute en Projectering Noodverlichting NEN-EN 1838-Bouwbesluit 2012. Aanmelden kan via de pagina Educatie.

Waarom leren bij Raca Group

Raca Group is de partner en specialist voor de professionele gebruiker in de installatiebranche. Wij bieden een breed en diep assortiment en adviseren onze klanten wanneer daar behoefte aan is. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt dat ons hoofdkantoor bij uitstek de geschikte locatie is om te leren over noodverlichting. Wij hebben niet alleen veel producten, we weten er ook alles over!

Opleiding Noodverlichting

Ontwikkel jezelf verder als noodverlichtingsdeskundige met een van onze drie opleidingen:

Raca Group en SOBA

De drie Noodverlichting opleidingen bij RACA worden georganiseerd in samenwerking met SOBA. Dat betekent dat de opleidingen gegeven worden door docenten van SOBA en dat RACA zorg draagt voor de faciliteiten. De opleidingen van SOBA staan vermeld in het scholenregister.

Voordeel van deze samenwerking is dat geïnteresseerden bij inschrijving gebruik kunnen maken het STAP-budget en de opleidingskosten vergoed kunnen krijgen.

Adres en bereikbaarheid

Het hoofdkantoor van Raca Group is gelegen op een goed bereikbare locatie tussen de uitvalswegen N207 en N208 in Hillegom. Vanaf A4, afslag Nieuw-Vennep, is het slechts 10 minuten rijden met de auto. Ook met openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar; er is een bushalte gelegen op vijf minuten loopafstand. Adres: Arnoudstraat 22, 2182 DZ, Hillegom.

Contact

Neem voor verdere vragen over onze opleidingen contact op via onze contactpagina

Deel dit artikel