Impressie Opleiding Onderhoud en Inspectie Noodverlichting - Vluchtroute

Sinds enige tijd zijn er opleidingen voor Noodverlichtingsdeskundige beschikbaar bij Raca Group. Afgelopen woensdag 15 maart vond de eerste editie plaats met de opleiding Onderhoud en Inspectie Noodverlichting - Vluchtroute.

Opleiding Raca Group

Met 11 enthousiaste deelnemers is de allereerste opleiding bij Raca Group goed van start gegaan. De opleiding vond plaats op de vierde verdieping van De Watertoren, met prachtig uitzicht over de bollenvelden van Hillegom. Als onderbreking van de dagopleiding kregen de deelnemers gelegenheid te pauzeren met een verzorgde lunch. Op het einde van de dag zijn er certificaten uitgedeeld als bewijs van deelname.

Bekijk de video van de eerste opleidingsdag op Youtube.

De Watertoren

Vanwege het hoge aantal aanmeldingen is de dagopleiding verplaatst van Raca Group naar de nabij gelegen De Watertoren in Hillegom. Deze pas gerenoveerde watertoren biedt met parkeergelegenheid, meerdere vergaderzalen en horecafaciliteiten ruim voldoende voorzieningen.

Opleiding Onderhoud en Inspectie Noodverlichting – Vluchtroute

De opleiding Onderhoud en Inspectie Noodverlichting – Vluchtroute is bedoeld voor gebouwbeheerders, monteurs en elektrotechnici. Tijdens de dagopleiding krijgen deelnemers theoretische uitleg over o.a. relevante normering, termen/begrippen en onderhoud noodpaniek verlichting. De eerstvolgende mogelijkheid voor deze opleiding vindt plaats op: 01 juni in De Meern.

Bekijk opleidingen Noodverlichtingsdeskundige

Opleiding_noodverlichtingsdeskundige_watertorenOpleiding_noodverlichtingsdeskundige_raca_groupOpleiding_noodverlichtingsdeskundige_certificaat

Deel dit artikel