Noodverlichting kopen

Noodverlichting kopen

Noodverlichtingsarmaturen

Noodverlichtingsarmatuur Raca

Modules en Inverters

Noodverlichting modules en inverters Raca

TL-verlichting

Noodverlichting TL Raca

Noodverlichting accu

Noodverlichting accu Raca

Connectoren

Noodverlichting connectoren Raca

Pictogrammen

Noodverlichting pictogrammen Raca

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen

Noodverlichting treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt of terugvalt. Noodverlichting stelt mensen in staat om via vluchtroutes snel en veilig het gebouw te verlaten en het voorkomt paniek. Planmatig zorgen voor de veiligheid van mensen middels een noodverlichtingsinstallatie is niet alleen wettelijk verplicht, maar bovenal ook een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf.

Noodverlichting leverancier

Voor ieder onderdeel van noodverlichting biedt Raca als groothandel in noodverlichting de geschikte oplossing. Voor elke behoefte kunt u bij ons terecht, of u nou op zoek bent naar goedkope noodverlichting of gaat voor een uitstekende kwaliteit. Al onze noodverlichting artikelen worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Ons assortiment bestaat uit:

Raca werkt onder andere samen met Taurac, HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Noodverlichting onderhoud

Bij calamiteiten functioneert de stroomvoorziening vaak niet meer. Als het gaat om veiligheid speelt juist de noodverlichting een zeer belangrijke rol. De noodzaak tot het onderhouden van een noodverlichtingsinstallatie wordt ook door de wetgever onderkend. Zowel in het Bouwbesluit, de Bouwverordening als in de Arbo-wet is opgenomen dat noodverlichting verplicht is en adequaat onderhouden wordt. Noodverlichting is een veiligheidsinstallatie en valt daarom onder een periodieke onderhoudsplicht. Het Gebruiksbesluit bepaalt dat een noodverlichtingsinstallatie minstens één keer per jaar op adequate wijze moet worden gecontroleerd en onderhouden. Volgens de normen NEN 1010 en NEN 1838 moeten vluchtwegen met minimaal 1 Lux verlicht worden en bij stroomuitval moet de noodverlichting minimaal één uur gegarandeerd zijn.

Noodverlichting kopen bij Raca

Noodverlichting onderdelen bestellen?

Als groothandel in noodverlichting zijn onze producten snel uit voorraad leverbaar. Als u voor 15:30 uur bestelt, heeft u de bestelling doorgaans de volgende werkdag al in huis. Bestel bij ons u uw noodverlichting producten eenvoudig online, telefonisch, per e-mail of fax. Wij zorgen ervoor dat u uw noodverlichting onderdelen snel in huis hebt!