Verlichting kopen

Verlichting kopen

Verlichting kopen bij Raca

Uw verlichting leverancier

Raca is uw specialist in verlichting. Wij bieden u als zakelijke of particuliere klant een geruime diversiteit aan verlichting. In onze online lampenshop kunt u diverse soorten verlichting bestellen van A kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Denkt u hierbij aan TL verlichting, TL noodverlichting, zaklampen, fietsverlichting en Petzl hoofdlampen.

TL fluorescentie lampen

TL is een afkorting van ‘tube luminescent’. Frans voor lichtgevende buis. TL verlichting wordt ook wel fluorescentielampen genoemd, omdat de lamp oplicht vanwege de fluorescentie laag. Meer weten over de werking van TL verlichting?. De fluorescentie lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld warm wit (2700-3000K) en koel wit (40000-4500K). De meeste van dit soort lampen wordt toegepast in industrieverlichting, kantoorverlichting, winkelverlichting, magazijnverlichting. Wij leveren verschillende soorten TL verlichting en TL noodverlichting.

Uw producten eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte verlichting heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Indien u uw producten vandaag voor 15:30 uur bestelt, dan heeft u ze doorgaans de volgende werkdag (mits voorradig) al in huis! Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!