Verlichting voor een bedrijf met open uitstraling

In april heeft That’s Lease haar intrek genomen in een volledig gerenoveerd bedrijfspand aan de Madame Curiestraat in Sassenheim. Met de nieuwe locatie weet That’s Lease nog meer in te spelen op de toenemende behoefte aan flexibiliteit van haar klanten. Bij de renovatie stond niet alleen kwaliteit en uitstraling centraal, maar ook de samenwerking met partners. RACA heeft als regionale verlichtingspartner de LED verlichting verzorgd. De installatie is uitgevoerd door Ronald Sneijders Elektrotechniek uit Noordwijk.

Verlichten van presentatieruimte

De wensen van That’s Lease voor de verlichting van het nieuwe pand

De renovatie moet het kantoorpand een eigentijds en open uitstraling geven, passen bij het karakter van That’s Lease. De verlichting moet hierin passen. Hierbij moet de verlichting vooral voldoende lichtsterkte hebben en moet het rust geven in het werk op kantoor. Naast de verschillende kantoorruimtes, moeten ook het trappenhuis, de presentatieruimte en sanitaire ruimtes worden voorzien van verlichting. Bij de keuze is het van belang dat de verlichting zelfstandig te veranderen is naar het gebruik van een bepaalde ruimtes d.m.v. een lichtmanagementsysteem.

De lichtoplossing van RACA

RACA heeft gekozen voor een combinatie van verschillende producten. Allereerst zijn alle kantoorruimtes voorzien van inlegarmaturen van Norton van gemoffeld plaatstaal. Hiermee is op een elegante manier gekozen voor een rustige verdeling van het licht in de kantoorruimte. De armaturen zijn voorzien van LED TL tubes waarmee op een energiezuinige wijze gebruik wordt gemaakt van maximaal lichtrendement.

Verlichting dat inspeelt op het open karakter

In de entree, huiskamer, gangen en presentatieruimte is gekozen voor de Taurac Galloway Downlights met een specifiek, passend karaktervolle zwarte behuizing. Standaard is de behuizing wit en het leveren in andere kleuren is mogelijk op aanvraag.

“Het is belangrijk dat wij alle behoeftes van de klant invullen en de klant goed (leren) kennen”, aldus Henk Griffioen, eigenaar van That’s lease. “De keuze voor een leasemaatschappij is vooral gebaseerd op vertrouwen en een goede relatie. Daarom is het goed om elkaar (nog) vaker te ontmoeten. Om die reden heeft That’s Lease in het nieuwe pand de beschikking over een prachtige presentatieruimte en huiskamer waar we klanten ontvangen om elkaar beter te leren kennen.”

“Om de presentatieruimte op de gewenste manier te laten gebruiken, hebben we samen met Ronald Snijders er voor gekozen om de ruimte te voorzien van het lichtmanagementsysteem LiveLink”, aldus Rogier Everout, sales manager RACA. LiveLink is het op DALI gebaseerde systeem voor lichtmanagement. Door de eenvoudige bediening via de smartphone is het mogelijk om de geplaatste Taurac Galloway downlights heel specifiek in te schakelen, passend bij het gebruik van de ruimte.

Meer informatie

Wilt u weten of deze verlichtingsoplossing ook passend is voor uw kantoor? De lichtexperts van RACA komen graag met u in contact. Kijk op onze website voor meer informatie over ons assortiment en onze services zoals het ontwerpen van een lichtplan voor kantoor en bedrijfsruimtes.

De producten uit dit project

Voor de realisatie van dit lichtproject zijn de onderstaande producten toegepast in de kantoorruimte van That's Lease. Voor meer informatie, klik op de onderstaande link of neem contact op met een van onze lichtadviseurs.

Meer referenties
Deel dit artikel