Fotowedstrijd voor Brandbeveiligers en Installateurs

Met deze wedstrijd willen we jouw vakmanschap in de schijnwerpers zetten! Hoe doe je mee? Stuur ons vanaf 2 januari 2024 je mooiste projectfoto’s van noodverlichtingsarmaturen en maak kans op de maandprijs. Eind juli 2024 kiezen we de beste foto van het seizoen; de winnaar ontvangt een Kamado BBQ Small én een vleespakket met een totale waarde van €200,-!

Spelregels

Je doet al mee aan de wedstrijd door ons een voor en na foto te sturen van een geplaatst noodverlichtingsarmatuur. De foto’s kunnen gewoon met een smartphone gemaakt worden. Scoor extra punten om meer kans te maken:

  • Het gaat om een armatuur aangeschaft bij Raca Group;
  • De foto’s zijn scherp;
  • Er is een voor en na foto gemaakt;
  • Er is een verbetering ten opzichte van de oude situatie;
  • Het armatuur hangt op een mooie of bijzondere locatie.

fotowedstrijd

Wat kan je winnen?

De winnaar van de maandprijs ontvangt een heerlijke taart. De winnaar van de hoofdprijs belonen we met een Kamado BBQ Small én een vleespakket met een gezamenlijke waarde van €200,-. De tweede plaats wint een draadloze koptelefoon en de derde plek een dinerbon.

prijzen

Voorwaarden

Met het insturen van de foto’s ga je ermee akkoord dat zowel je naam als bedrijfsnaam genoemd kunnen worden op de website en LinkedIn-pagina van Raca Group. Tevens verleen je Raca de rechten om de foto’s te gebruiken voor marketingdoeleinden.

Insturen foto's

De foto’s mogen per e-mail gestuurd worden naar: marketing@raca.nl. Vergeet niet je naam en bedrijfsnaam door te geven, zodat we weten waar we de prijs heen kunnen sturen. Veel succes!

marketing@raca.nl

Deel dit artikel