Wij zorgen voor een snelle levering

Levertijd van uw bestelling

Indien u voor 16:00 uur een bestelling plaatst en afrekent met iDEAL, dan wordt uw order dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig). In alle overige gevallen zullen wij u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. UPS bezorgt de pakketten van maandag tot vrijdag van 09:00 tot einde werkdag op uw zakelijk adres. Als u een eigen vervoerder wilt inschakelen of wilt afhalen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ander afleveradres

Uw bestelling laten bezorgen op een andere afleveradres dan uw adres? Geen probleem. U kunt het afleveradres tijdens het bestelproces aanpassen. Heeft u een account bij ons? Wanneer u ingelogd bent kunt u meerdere afleveradressen aanmaken en tijdens het bestelproces het juiste adres kiezen. Het is niet mogelijk om bestellingen naar een postbus te versturen.

Bezorgkosten

Wij versturen orders met een orderwaarde boven de €350,- (excl. BTW) gratis naar 1 adres in Nederland. Onder de €350,- (excl. BTW) berekenen wij €12,50 naar 1 adres in Nederland.
Voor orders welke naar België verstuurd moeten worden, worden er €13,50 bezorgkosten naar 1 adres in België berekend bij een orderwaarde onder de €350,-. Orders met een orderwaarde boven de €350,- worden gratis naar 1 adres in België verstuurd.

Track & Trace

Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u van ons een e-mail met een track&trace nummer van UPS. U kunt op de UPS website zien wanneer uw bestelling geleverd gaat worden. Bent u niet aanwezig op het tijdstip van aflevering? UPS zal een notitie achterlaten en de volgende werkdag weer bij u langskomen.
Heeft u een verkeerd pakketje ontvangen of mist u een pakket? Neem contact met ons op en wij zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.