Kan je design met Noodverlichting combineren?

Een gezonde, goed verlichte, aantrekkelijk kantoorpand. Efficiënt, maar waar het team met veel energie en werkplezier samenkomt.

De ontwikkelingen op het gebied van design en interieur zijn al voor het Corona-tijdperk ingezet. Het kantoor van vandaag krijgt een compleet andere uitstraling. Maar veiligheid blijft een aspect waar we niet omheen moeten en willen gaan.

Vluchtwegen en nooduitgangen

Volgens de arbowet moeten doeltreffende maatregelen genomen zijn teneinde het mogelijk te maken dat de werknemer, indien een toestand ontstaat waarin direct gevaar voor zijn veiligheid of gezondheid aanwezig is, zich snel via de kortst mogelijke weg in veiligheid kan stellen. Het aantal, de plaats en de afmetingen van de daartoe beschikbare vluchtwegen en nooduitgangen zijn afhankelijk van het gebruik, de uitrusting en de afmetingen van de arbeidsplaatsen alsmede van het maximum aantal werknemers en andere personen dat zich op deze plaatsen kan ophouden. De vluchtwegen, de deuren en poorten op het traject van de vluchtwegen alsmede de nooduitgangen moeten gemarkeerd zijn.

Uw kantoor uitrusten met standaard noodverlichting of kiest u voor design?

Veelal wordt aan de arbowet voldaan door het installeren van standaard noodverlichtingsunits en vluchtrouteverlichting die voldoen aan NEN-EN 1838:2013. Prima! U heeft bij RACA een ruime keuze uit o.a. de Taurac Basic line, Plus line en de Premium line. Diverse modellen voor opbouw en inbouw. U kunt uw keuze baseren op diverse kenmerken van de armaturen, zoals levensduur, lichtstroom, autonomie en functietest. Het team van RACA helpt u graag op weg! Als u wenst dat het armatuur volledig aansluit bij uw interieur is de volgende keuze zeker een aanrader...

Taurac Flat OSAKA beats Bulkhead @ design!

Kunt u een design omgeving waarderen? Bent u op zoek naar een noodverlichtingsarmatuur dat past in uw interieur? Het juiste noodverlichtingsunit kan de kers op de taart zijn! Weg met de grote bulkheads boven uw fraaie entree en vluchtroutes. De Taurac Flat Osaka is de oplossing. Met zijn veiligheidsklasse, CE-markering en lichtstroom voldoet het armatuur aan alle technische specificaties maar bovenal… De Flat Osaka ziet er rank en slank uit!

Dag thuiswerkplek, welkom op kantoor!

RACA is dealer van het merk Taurac. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag op weg om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren!

Taurac Osaka

RACA regelt het!

Deel dit artikel