Win een BBQ met je projectfoto's van noodverlichting

Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen; de Raca Fotowedstrijd Noodverlichting. Sinds het begin van dit jaar kun je je projectfoto's van noodverlichtingsarmaturen insturen en kans maken op een maandelijkse prijs én een hoofdprijs. Inmiddels naderen we de ontkoping van de wedstrijd: op 1 juli 2024 kiezen we de grote winnaar!

Hoe doe je mee?

Het is simpel. Stuur ons jouw voor- en na-foto's van een geplaatst noodverlichtingsarmatuur, rechtstreeks vanaf je smartphone. Je maakt extra kans door aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het armatuur is aangeschaft bij Raca Group;
  • De foto's zijn scherp;
  • Je laat zien hoe de situatie is verbeterd;
  • De locatie waar het armatuur hangt, is opvallend of bijzonder.

fotowedstrijd_bbq

Wat kun je winnen?

Elke maand belonen we de beste inzending met een heerlijke taart. Maar dat is nog niet alles! De beste inzending van de Fotowedstrijd wint een Kamado BBQ Small én een smakelijk vleespakket, samen ter waarde van €200,-. Voor de tweede en derde plaats hebben we ook fantastische prijzen klaarliggen: een draadloze koptelefoon en een dinerbon. Foto's inzenden kan nog tot 30 juni 2024. Op maandag 1 juli kiezen we de winnaars.

raca_bbq

Voorwaarden

Door je foto's in te sturen, ga je akkoord met de vermelding van zowel je naam als bedrijfsnaam op onze website en LinkedIn-pagina. Daarnaast geef je Raca Group toestemming om de foto's te gebruiken voor marketingdoeleinden.

Hoe stuur je je foto's in?

Stuur je foto's per e-mail naar: marketing@raca.nl. Vergeet niet om je naam en bedrijfsnaam door te geven, zodat we weten waar we de prijs naartoe kunnen sturen. Veel succes!

De maandwinnaars tot nu toe:

fotowedstrijd_janBackus Brandpreventie - januari

fotowedstrijd_febEmiel Techniek - februari

fotowedstrijd_maaEnetec Elektrotechniek - maart

fotowedstrijd_aprSafety Service - april

Deel dit artikel