Update kerstgeschenk: Onze bijdrage aan Het Raamwerk Noordwijkerhout

Vorig jaar besloten we het traditionele kerstgeschenk anders aan te pakken. In plaats van een cadeau aan onze relaties te versturen, kozen wij ervoor om een geldbedrag te doneren aan een lokaal goed doel. Met onze bijdrage heeft Het Raamwerk in Noordwijkerhout een prachtig speeltoestel weten te realiseren: de Bibberspiraal.

De Bibberspiraal

Met veel plezier kunnen we delen dat de Bibberspiraal Vingertraining Fit+ is geïnstalleerd op het terrein van Het Raamwerk in Noordwijkerhout. De Bibberspiraal is onderdeel van een wandelroute, waar cliënten worden gestimuleerd om zowel lichaam als geest actief te houden. Onze collega’s Sebastiaan en Marcel hebben de Bibberspiraal inmiddels getest en goedgekeurd.

Raamwerk

Over Het Raamwerk

Het Raamwerk is een organisatie die ongeveer 750 (jong)volwassenen en kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking ondersteunt in de Duin- en Bollenstreek. Naast het verzorgen van de dagelijkse behoeften streven zij ernaar om hun cliënten een zo normaal mogelijk leven te bieden.

Bedankt!

Namens alle cliënten van Raamwerk, Raamwerk zelf en het team van Raca Group willen wij onze relaties bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar. Mede dankzij uw organisatie is dit speeltoestel gerealiseerd!

Deel dit artikel