Raca Group B.V. nu ook Norton dealer

 

Vanaf heden zijn wij leverancier van Norton

Zoals u weet bieden wij een uitgebreid assortiment noodverlichting. Naast noodverlichting gaan wij het komende jaar uitbreiden in LED verlichting, om zo onze klanten te voorzien van professionele verlichtingsoplossingen. Denk aan led panelen, downlights, spots, inleg armaturen en meer. Achter de schermen zijn wij al druk bezig geweest om van onze specialisten echte LED specialisten te maken. Het nieuwe jaar zal er ook een nieuwe LED specialist bij ons aan de slag gaan. Het team staat klaar om u alles te vertellen over LED verlichting.


Nu zijn wij ook dealer van het merk Norton. Norton is gespecialiseerd in energiebesparende lichtoplossingen met behoud van kwaliteit en comfort voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het Norton programma bevat veel hoogwaardige armaturen voor onder andere utiliteit, industrie, distributiecentra en meer.


Het assortiment bestaat uit:


Naast het leveren van armaturen kunnen wij ook volledige verlichtingsplannen en lichtberekeningen voor u maken. Onze specialisten kunnen bij u op locatie de situatie opnemen voor het volledig ontzorgen van de LED verlichting.


Naast Norton breiden wij ons assortiment het komende jaar uit met verschillende merken, zoals Taurac. Hierover wordt u geïnformeerd.


Wilt u meer weten over het LED verlichting programma? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen graag met u het programma samen en wij zullen u voorzien van de juiste condities. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mailadres info@raca.nl