Accupack op maat

Al jaren zijn wij leverancier van accu's, batterijen en op maat gemaakte accupacks. We leveren alle denkbare accupacks voor iedere toepassing en ieder merk, volledig en precies afgestemd op de capaciteit, de afmetingen en het voltage dat ú wenst. Wij leveren deze accupacks in diverse oplages, van grote aantallen tot zelfs enkele stuks.

Accu op maat | Stappenplan

RACA ontwerpt accupacks op maat. De accupacks worden samengesteld aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de toepassing en de beste prestaties levert. Voor op maat gemaakte accu's die perfect zijn afgestemd op de specificaties van uw toepassingen, ontvangen wij graag alle relevante informatie die van toepassing is om een juiste aanbieding te maken. Wij hebben hiervoor een stappenplan ontwikkelt waarmee u stap voor stap de accu kunt laten maken.

Accu op Maat | Stappenplan

Betrouwbare accu service voor uw accupack op maat

Een accupack op maat is een slimme keuze als u een specifieke toepassing voor energieopslag nodig heeft. Onze kennis, expertise en ervaring stelt ons in staat om verschillende soorten accu's op maat te maken voor verschillende gebruiksomstandigheden en toepassingen. Uiteraard voldoen de accupacks aan de kwaliteitseisen.

Vanuit onze eigen werkplaats en fabriek kunnen de accupacks eenvoudig samengesteld worden. Doordat wij de accupacks zelf samenstellen, kunnen wij zeer snel uw accupack op maat leveren in alle gewenste aantallen.

De voordelen van een accu op maat oplossing bij RACA

✅ Optimale performance naar uw wensen

✅ 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

✅ Accu wordt gebruiksklaar geleverd

✅ Kwaliteitsgarantie, productie volgens ISO 9001

✅ Meer dan 30 jaar ervaring binnen de accu industrie

Bestel uw accu op maat eenvoudig online bij RACA

U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op accu's en batterijen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (+31) (0)252-227070, e-mail info@raca.nl of chat. RACA zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!