QuickScan voor Brandbeveiligers en Installateurs

Bezoek tijdens het FireSafety & Security Event stand Y.01 voor de Raca Group QuickScan. Binnen enkele vragen krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden om jouw bedrijfsprestaties te optimaliseren. De beurs is gratis toegankelijk voor bezoekers na registratie op de website van FFS.

Waarom de QuickScan?

Lange levertijden, verkeerde bestellingen of te weinig personeel? Er zijn tal van oorzaken die ondernemers belemmeren om écht door te groeien. De QuickScan is een korte en snelle evaluatie van de bedrijfsprocessen. Het doel is om inzicht te geven in kansen en mogelijkheden om de prestaties te optimaliseren. Het resultaat? Je ontvangt een overzichtelijk document met actiepunten om snel door te pakken.

De kracht van Raca Group

Raca Group ondersteunt brandbeveiligers en installateurs met een uitgebreid assortiment, snelle leveringen en persoonlijke service. Zo verzorgen wij o.a. (nood)verlichtingsplannen, accu’s op maat en de opleiding Noodverlichtingsdeskundige.

Ontdek ons assortiment

Raca Group is het assortiment aan het uitbreiden. Na de noodverlichtingsarmaturen en accu’s zijn binnenkort ook pictogrammen, rookmelders, EHBO-koffers en loodaccu’s verkrijgbaar.

Bezoek gratis het FireSafey & Security Event

Het FireSafety & Security Event vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch. Na registratie op de website is parkeren, toegang én catering gratis voor bezoekers. Klik hier om te registreren.

Deel dit artikel