HILLEGOM - Het is vandaag de dag van de duurzaamheid en de dag dat het dak van Raca Group B.V. is voorzien van zonnepanelen.

Sinds onze verhuizing naar de Arnoudstraat zijn wij druk bezig met het verduurzamen en moderniseren van onze bedrijfsvoering. In de loop van dit jaar zijn wij de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen gaan onderzoeken.

Bespaarmetjedak levert zonnepanelen Raca

Het dak van ons bedrijfspand leent zich uitstekend voor het plaatsen van zonnepanelen. Bespaarmetjedak heeft ons geholpen met de installatie van de zonnepanelen. Een paar dagen geleden werden de zonnepanelen geleverd en geplaatst.

Zonnepanelen officieel in werking

Vandaag zijn de zonnepanelen op het dak officieel in werking gesteld. Het dak is nu een waar zonnepanelenpark midden in Hillegom. De zonnepanelen zullen Raca in haar energie behoefte voorzien. Dat maakt Raca CO2 neutraal en zelfvoorzienend op het gebied van energie.

Wij zijn blij met het resultaat, mede dank aan Bespaarmetjedak. Wij zijn trots met de toevoeging van de zonnepanelen een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke bedrijfsvoering kunnen realiseren.

Bespaarmetjedak levert zonnepanelen Raca

Zonnepanelen geinstalleerd op het dak van Raca Group

Zonnepanelen op het dak van Raca Group

© Foto's met dank aan Leon, Bespaarmetjedak

Deel dit artikel