De mogelijkheden die LED verlichting biedt voor uw verzorgingshuis

LED verlichting houdt ouderen vitaal

RACA regelt hetGenieten van een ontzorgde oude dag, dat is de basis dat ieder verzorgingshuis wil bieden aan haar bewoners. Een goede gezondheid speelt hierin uiteraard een belangrijke rol. Niet alleen voor de bewoners zelf, maar ook voor het personeel dat elke dag alle energie steekt om de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. De juiste verlichting in een verzorgingshuis speelt hierin een essentiële rol. RACA helpt verzorgingshuizen hiermee. Met onze LED verlichting bieden wij structurele oplossingen om voordelen te realiseren op het gebied van een duurzaam leven, energiebesparing, gezondheid en onderhoud.

RACA regelt hetBij het ontwerpen van een verlichtingsinstallatie in een verzorgingshuis is het van belang aandacht te besteden aan een aantal factoren. Door rekening te houden met het lichtniveau, de kleurweergave en de beperking van verblinding, kunnen gezondheidsklachten van ouderen worden beperkt. De juiste hoeveelheid licht op het juiste moment op de juiste plaats, dat is waar het om draait in een verzorgingshuis. RACA neemt u mee in dit proces. Met onze lichtadviseurs bepalen wij gezamenlijk een lichtplan om te komen tot het ontwerp met de juiste producten dat voldoet aan uw wensen. De juiste verlichting van RACA zorgt voor ‘beter zien’ en een betere vitaliteit van de oudere generatie.

De mogelijkheden die LED verlichting biedt voor uw verzorgingshuis

Wat bepaalt nog meer een goede kwaliteit van LED verlichting in verzorgingstehuizen?

Bij RACA realiseren wij ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Om dat proces te vereenvoudigen voldoen onze producten naast verschillende wettelijke keurmerken zoals CE aan aanvullende kwaliteitseisen. Die RACA kwaliteits(h)erkenning is voor ons de kern voor een duurzaam inzet van verlichting in een zorgcentrum.

Uw zorgcentra of ontmoetingshuis verlichten? Raca regelt het!

Waarom kiezen voor RACA Group?

✔ RACA kiest voor verlichting met kwaliteit(h)erkenning

✔ Gecertificeerde lichtspecialisten

✔ Verlichtingsassortiment voor iedere zorgsituatie

✔ Wij maken een lichtplan op maat

✔ Producten zijn voorzien van A-kwaliteit driver

✔ RACA-verlichting zorgt voor lager energieverbruik

✔ Levering van producten uit eigen magazijn

✔ 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Lees meer over onze gespecialiseerde services voor LED verlichting